Om RIF

Idrætsforeningen tæt ved Viborg, er medlem af DGI og DIF og har som formål at få medlemmerne til at dyrke breddeidræt og motion inden for de tilbudte idrætsgrene.

RIF ledes og drives 100% af frivillige ledere, og alle aktiviteter undtaget svømning, foregår i og omkring Rødkærsbro Hallen.

Rødkærsbro Hallen har bl.a. en stor idrætshal, en springsal med springgrav, to tennisbaner, fire fodboldbaner samt en multibane.

RIF organisering/ bestyrelser

RIF er organiseret ved, at hver afdeling har egen bestyrelse og formand. Formændene for de enkelte afdelinger er født medlem af den samlende hovedbestyrelse, som mødes jævnligt for bl.a. at følge økonomien og aftale fælles aktiviteter.

RIF har stor opbakning fra lokalbefolkningen og erhvervslivet i og omkring Rødkærsbro. Det samlede medlemstal er ca. 1200 og RIF deltager hvert år bl.a. i byfesten som afholdes i Rødkærsbro.

Hovedbestyrelsen

RIF's hovedbestyrelse består af en formand, en næstformand, en kasserer og tre medlemmer. Herudover er der en repræsentant fra hver afdeling, som indgår i hovedbestyrelsen.

Gitte Vestergaard

Gitte Vestergaard

Formand
René Sejling

René Sejling

Medlem af hovedbestyrelsen
16298919_1781475982177137_750503268755538381_n

Ole Mejer Cilius

Medlem af hovedbestyrelsen
Brian Frederiksen

Brian Frederiksen

Badminton
Eigil Sørensen

Eigil Sørensen

Idræt i dagtimerne
Martin Pedersen

Martin Pedersen

Fodbold
Heine Christensen

Heine Christensen

Tennis
Helle Georgi

Helle Georgi

Løb
Jan Mouritzen

Jan Mouritzen

Motionscenteret
IMG_2294

Hanne Hust

Håndbold

Heidi Laustsen

Svømning
IMG_3078

Bodil Grønbæk Nielsen

Kasserer