Kalender (Motionscenter)

Indoor Cycling

Indendørs cykling på hold på specialkonstruerede cykler, som indstilles til den enkelte deltager. Der køres på forskellige intervaller, hvor man står, sidder, accelererer, kører op ad bakke, kører lige ud, træder tungt, træder let m.m.

Indoor cycling er primært kredsløbstræning; træning der øger og forbedrer transporten af ilt og næringstoffer rundt i kroppen samt styrker hjerte- og lungefunktionen og dertilhørende kredsløb.

Det bærende element i Indoor cycling-timer - ud over instruktøreren - er musikken. Til musik køres korte og lange intervaller med forskellige tempi og belastning. Intervallerne foregår stående og siddende på cyklen.

Styrketræning

Centret er udstyret med maskiner af mærket TechnoGym som er maskiner af meget høj kvalitet. Vælg selv om fokus skal være på kredsløbstræning, styrketræning eller en kombination.

Der er rig mulighed for at træne med frie vægte, kabeltræk og bolde. Husk at de uddannede instruktører altid er klar med gode råd, vejledning og programlægning.

CrossGym

CrossGym er for alle: fra eliteidrætsudøveren til den svært overvægtige, fra teenageren til pensionisten. Det er funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik.

Ifølge WHO og Sundhedsstyrelsen er det vigtigt at træne med høj intensitet og bevare muskelstyrken. Det giver de bedste muligheder for sundhed nu og i fremtiden.

Det får du i CrossGym? Navnet CrossGym består af ’cross’, træningsprincipper fra forskellige idrætter, og ’gym’, træningselementer fra gymnastikken. ’Gym’ henviser foruden til fysisk aktivitet og træning.

CrossGym er et nyt og stærkt koncept i RIF-Motion, som vi allerede nu kan se at medlemmerne har taget rigtig godt imod.