AKTIV LØRDAG – Hygge og sved på panden

Lørdag d.28.oktober i Rødkærsbro Hallen kl.9-15

Hvis du godt kan lide at give den gas, hygge med gode venner, din partner og nabo eller bare gerne vil prøve lidt nyt, så er dette tilbud noget for dig!

En aktiv dag i Rødkærsbro Hallen, hvor du prøver kræfter med SANS, PULS OG STYRKE, YOGA, SPINNING og DANS

Tilmeld dig her

Program

Dagen starter med lidt frugt, vand og måske en kop kaffe. Inden middag skal vi alle prøve kræfter med ”SANS” og ”PULS OG STYRKE”.

Til middag serveres en lækker salat og lidt frugt.

Efter frokost er der SPINNING og YOGA på programmet, og så slutter vi med lidt DANS, som alle kan være med til.

Dagen koster 225 kr. som betales ved tilmelding på RIF’s hjemmeside.

Der er plads til 20 personer, og det er først til mølle. Sidste tilmelding onsdag d.25.oktober.

Vi ses
RIF

Tilmeld dig her


SANS” er en blanding af at danse og synge sammen på et hold. Når der arbejdes med rytmer og sang, kommer de fleste af vores sanser grundigt i spil, hvilket er særligt hjernestimulerende. SANS er derfor det seneste skud på stammen af Hold Hjernen Frisk-aktiviteter, der udbydes i hele landet.”

PULS OG STYRKE” træner de store muskler og bruger gerne de lange elastikker og håndvægte/vægtstænger. Vi starter med at varme kroppen, hvorefter vi træner med vægte, inden vi slutter af med udstrækning.

SPINNING” (indendørs cykling) er en form for konditionstræning, hvor du træner på en kondicykel. Ved spinning cykles der i takt til musik, som instruktøren har valgt og du er koblet på cyklen med din telefon, hvor du kan følge dit aktivitetsniveau. Spinning er en effektiv måde at træne intensivt, da pulsen kommer højt op i en længere periode og sveden drypper fra panden.

YOGA” er for alle, uanset køn, alder og fysisk form. Vi udøver Ashtanga Yoga. Vi får lidt sved på panden, træner smidighed og styrke, arbejder med vejrtrækning og kropsholdning og få ro i sindet. Mød op i løst tøj og medbring et tæppe til afspændingen til sidst.

Tilmeld dig her