Idræt i dagtimerne 60+

Informationsmøde om Idræt i dagtimerne for 60+

Idræt i dagtimerne

Mandag eftermiddag bliver din nye yndlingsdag. Her skal du fremover mødes med nye og gamle venner i Rødkærsbro til motion og hygge. Motion og bevægelse er godt for kroppen, hjernen og humøret, derfor er dette eftermiddagstilbud helt sikkert noget for dig. Kom og hør om det og få en kop kaffe med brød. Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis.

Der er informationsmøde mandag 2. oktober kl. 14.00-15.30.

Til mødet kan du høre mere om, hvilke motionstilbud det er muligt at komme til, og høre et lille oplæg om, hvorfor det er vigtigt at holde sig aktiv hele livet. De efterfølgende mandage vil det være muligt at prøve de forskellige tilbud – helt gratis. Her er der plads til alle. Der er både noget for dig som nybegynder, for dig som ikke har været aktiv længe, og for dig der er erfaren motionist.

Vi tilpasser aktiviteterne efter behovet og efterspørgslen – så det er vigtigt, at du kommer!

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Anne Grethe Jørgensen, 60757697

eller

Else Kuhr, 60498182

Vi ses 2. oktober i Rødkærsbro hallen, Brandstrupvej 25, 8840 Rødkærsbro