Indsamlingsprojekt

Kære trænere

Vi har som samarbejdsklub til VFF, valgt at gå med i et spændende projekt om bæredygtighed og det at være Grønne Sammen, derfor ønsker vi at I giver denne besked til jeres hold, så vi kan bidrage med vores brugte sportstøj -og udstyr og være med i konkurrencen om 10.000 kr. der kan styrke vores fællesskab i klubben.

Alt det tøj der samles sammen, bliver klargjort og bliver tilgængeligt på en fælles Grøn Bazar i Tinghallen den 12. september fra kl. 16:00 – 18:00

Projektet er som følgende :

Der vil blive sat en sort spande op ved klubhuset, hvor man kan lægge sit brugte sportstøj -og udstyr i, det skal være brugbart så andre børn kan få nytte af dette.

De sorte spande vil være til stede fra den 30. august kl. 12:00 til den 6. september kl. 12:00

I låget af de sorte spande kan I tage en voucher der giver jer en unik kode til en billet til Energi Viborg Arena lørdag den 12. september hvor VFF spiller 3F Superliga mod Ålborg.

  • Ser man en sort spand der er fyldt så slå gerne en knude på sækken og sæt en ny pose i, der bliver løbende tømt – Ellers ring til Dan fra Svanerent på 23262313
  • Mangler der voucherkoder til fodbilletterne i låget af spanden – Så ring til Mie Olesen fra VFF på 28862600

Vi håber I alle vil være sammen om dette projekt så vi kan vinde de 10.000 kr. til lige netop vores klub, der herved vil blive hyldet i pausen af 3F superligakampen den 12. september.

Venlig hilsen

Martin Mølgaard Pedersen