Årets træner og frivillig

Prisen som årets træner gik til Fenja Gaardsdal Andersen, som var indstillet af gymnastikafdelingen. De skriver bl.a.: Valget faldt på Fenja, da hun udstråler en god energi, glæde og udviser et stort engagement på gymnastikholdene. Fenja har været engageret i gymnastikafdelingen gennem en årrække. Fenja er rigtig god til at få alle gymnasterne og trænerne med på holdene. Børnene respekterer hende. Fenja engagerer sig på holdene og til arrangementer, kommer med input på holdene.

Prisen som årets frivillige gik til Anders Stilling, og han var indstillet af fodboldafdelingen. De skriver bl.a.: Anders Stilling har en kæmpe aktie i, at Rødkærsbro IF’s senior afdelingen er blevet genopbygget. Anders var en af initiativtagerne til at få gang i seniorfodbolden igen efter et par år uden noget hold. Anders har været det sociale omdrejningspunkt for holdet, og det sociale er det, der trækker nye spillere til. Når nye spillere kommer til træning, er Anders den første til at byde velkommen og sørge for, at de føler sig tilpas.

Flot gået og stort tillykke til begge?

Vi er taknemmelige for det store arbejde I begge yder i RIF?